24 Анализа - Владиниот воз тргна - Кој ќе стигне до Илинденска 2?

Платформа за да нема Влада, алиби за неможноста Груевски да ја состави Владата или пак вовед во нова криза и нови избори? Ќе добие ли шанса Зоран Заев да прави Влада? Гости: Александар Кржалоски МЦМС, Бојан Маричиќ МЦЕО, Рамадан Рамадани колумнист во „Фокус“.

See video

Емисии

25.05.2017 - 16:30
Тема: Болки во стомакот кај новороденчиња Гостин: д-р Александар Сајковски-спец. педијатар
25.05.2017 - 15:14
Гостин: Анастазија Стојкоска
25.05.2017 - 15:13
Гостин: Ангел Димитриевски од Центар за социјални иницијативи „Надеж“
25.05.2017 - 15:10
Гости: Габриела Мицевска, програма за зголемување на пазарна вработливост и Иван Јовановски, генерален менаџер на првиот сертифициран центар за органска и здрава храна во Македонија