25.05.2017 - 10:05
Стопанските комори деновиве предложија кандидати за економски вицепремиер во новата Влада. Нивниот став е дека бизнисот треба да биде директно...
24.05.2017 - 15:51
Идејата вицепремиерското место да го добие бизнис заедницата е предаторска и нема да биде во корист на работниците – велат синдикатите потписници на...
24.05.2017 - 14:08
Вкупно 13 синдикални организации, во отворено обраќање до мандарот за состав на новата Влада, соопштија дека се против идејата економски вицепремиер...
23.05.2017 - 16:28
Синохидро, главниот изедувач на автопатските делници Миладиновце - Штип и Кичево - Охрид нема одговор за обвинувањата на СЈО дека добиле наместен...
23.05.2017 - 16:12
Во ек на преговори на формирање влада, бизнис заедницата не застана зад заеднички предлог за вицепремерска позиција. Кочо Анѓушев, Александар Зарков...
22.05.2017 - 20:07
Пари во буџетот има, субвенциите на земјоделците се исплаќат тврди министерот за финансии, Кирил Миноски во интервју за телевизија 24.
22.05.2017 - 16:40
Изборот на кинеската команија Синохидро да ги гради автопатите Миладиновце – Штип и Кичево - Охрид е наместена обвинуваат од СЈО. Предистражната...
22.05.2017 - 16:18
Државната компанија ЕЛЕМ во првите месеци од годинава им го исплатила на вработените задоцнетиот регрес за годишен одмор за последните три години....