Фактор здравје 09.01.2017

„Ласерска корекција на тело". Гостин: Тања Здравевска-основач и менаџер на Prive, центар за дермоестетика.

See video

Емисии

25.05.2017 - 16:30
Тема: Болки во стомакот кај новороденчиња Гостин: д-р Александар Сајковски-спец. педијатар
25.05.2017 - 15:14
Гостин: Анастазија Стојкоска
25.05.2017 - 15:13
Гостин: Ангел Димитриевски од Центар за социјални иницијативи „Надеж“
25.05.2017 - 15:10
Гости: Габриела Мицевска, програма за зголемување на пазарна вработливост и Иван Јовановски, генерален менаџер на првиот сертифициран центар за органска и здрава храна во Македонија