Фактор здравје 14.11.2017

Тема: „Инфекции кај предучилишни деца“ Гостин: д-р Лидија Спасова-спец. педијатар.

See video

Емисии

23.11.2017 - 14:45
Гостинка: Емилија Славковска
23.11.2017 - 14:41
Гостин: Милорад Миленковски
23.11.2017 - 14:33
Гостинка: Татјана Димовска Атанасова
23.11.2017 - 14:32
Доц. др. Македонка Радуловиќ - Институт за семејни студии