23.10.2017 - 17:29
Кандидатот на СДСМ за градоначалник на Кисела Вода Филип Темелковски најави две градинки во Драчево и во Расадник, за да се реши проблемот на...
23.10.2017 - 17:25
Премиерот Зоран Заев очекува владината коалиција да опстои и по локалните избори, а парламентарното мнозинство да остане стабилно и да расте. Вели...
23.10.2017 - 14:38
Нудиме концепт во кој ќе нема неасфалтирани и неосветлени улици, а ќе има нови инвестиции и работни места, истакна лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола...
23.10.2017 - 14:38
Модерни и достапни општини кои ќе работат во корист на граѓаните, најави премиерот Зоран Заев за време на посетата на Драчево. Кандидатот за...
19.10.2017 - 17:39
Жестока битка за градоначалничката фотеља во Струга ќе се води и во вториот круг од локалните избори. Зијадин Села од Алијансата и Рамиз Мерко од ДУИ...
13.10.2017 - 11:48
Локалните избори на 15 и 29 октомври се можност за граѓаните да ги изразат своите гледишта за правецот во кој нивните општини треба да се движат во...
13.10.2017 - 11:10
Од полноќ завршува изборната кампања за првиот круг од локалните избори и почнува изборниот молк, кога може да се известува за изборите и текот на...
12.10.2017 - 22:43
Кандидатот за градоначалник на Штип од партијата СДСМ, Благој Бочварски, пред граѓаните со пораки за подобра инфраструктура, поголемо зеленило, но и...