Македонија денес - Лошите навики - главни непријатели на здравата коса

Гостинка: Др. Елена Арсова - трихолог

See video

Емисии

23.02.2018 - 11:07
Гости: Васил Ангелов и Иван Митковски
23.02.2018 - 01:25
На една млада жена ќе и биде ампутирана ногата, бидејќи била заразена со болничка инфекција на една скопска клиника. Опасните бакерии кои виреат во болниците одземаат и животи. Како македонското здравство се справува со нив? Гости во 24 анализа се проф. Каќа Поповска Јовановска директорка на Институтот за микробиологија- Комисијата за интерхоспитални инфекции, др. Марија Таневска од ДСЗИ и др. Уриме Демири Шаипи стоматолог.
22.02.2018 - 20:10
Тема: МИОА: Јавната администрација мора да се преброи во следните три месеци
22.02.2018 - 16:08
Тема: „Влијанието на гените врз правилната исхрана" Гостин: Марина Релушкоска-дипл. нутриционист и Сања Механџиска-м-р по молекуларна биологија.