Македонија денес - Лошите навики - главни непријатели на здравата коса

Гостинка: Др. Елена Арсова - трихолог

See video

Емисии

21.02.2018 - 15:27
Теми: 1-Канческа-Милевска ги побара „бомбите“ од СЈО за да види дали се целосни и вистинити 2-Мостот на кој требаше да биде изградено панорамското тркало ќе се урива 3-Средба Заев-Меркел
21.02.2018 - 11:06
Гостин: Ташко Гуџов - основач на фан клубот на Реал Мадрид во Македонија
21.02.2018 - 10:16
21.02.2018 - 10:14
Гостин: проф. Јован Јовановски - проф по антропомоторика на Факултетот за физичка култура