26.02.2017 - 16:13
Прости ми, нека ти е простено - со овие зборови верниците денеска ги надминаа кавгите, проблемите, недоразбирањата. Велат ќе си ги простат...
26.02.2017 - 16:10
„Да беше жив претседателот Борис Трајковски немаше да биде ваква политичката состојба во земјава, тој имаше визија за Македонија“ - ова беа зборовите...
26.02.2017 - 16:05
Скандал во македонската полиција. Специјалците од Посебната единица за поддршка и Единицата за брзо распоредување добивале храна со поминат рок. Дел...
26.02.2017 - 13:30
Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан очекува претседателот Ѓорге Иванов да му го даде мандатот на „кандидатот од партиите што имаат мнозинство во...
26.02.2017 - 10:44
Во Македонија денеска ќе бидат одбележани 13 години од смртта на поранешниот македонски претседател Борис Трајковски, кој загина во авионска несреќа...
26.02.2017 - 10:42
„Кога една партија ги губи изборите или не победува на нив како што посакувала, тогаш се обидува да си најде изговор, а печатот или невладините...
26.02.2017 - 10:34
Прочка претставува голем празник за македонскиот народ и со него се поврзани голем број обичаи и верувања. Очигледно е дека проштевањето е обичај...
25.02.2017 - 19:58
ДУИ веќе ги депонираа потписите кај СДСМ. Од таму не очекуваат дека Иванов ќе го блокира процесот. Утринава потписите се доставени и сега на потег е...