18.08.2017 - 21:13
    Иванов  ја искара Владата, ја ангажирала војската без негова согласност и знаење Справување со сајбер заканите, миграцијата и...
18.08.2017 - 20:36
Работна посета на Министерот за надворешни работи на Република Македонија, Никола Димитров на  Кралството Норвешка. Заокружувајќи ја својата...
18.08.2017 - 19:40
  „Модернизацијата на АРМ мора да излезе и од владините и од партиските рамки, реформите на АРМ мора да бидат над партиски интерес“, вели во...
18.08.2017 - 19:26
Осум лица се хоспитализирани на инфективните клиники во Скопје, а четири се згрижени во амбуланти откако се пожалиле на стомачни проблеми и висока...
18.08.2017 - 18:43
11 од вкупно 854 објекти во Охрид се ризични за живеење и имаат претрпени најголеми штети од земјотресите. Комисијата за проценки ги поделила во три...
18.08.2017 - 18:39
Наместо висока политика решение на реалните проблеми во армијата, подобри услови за работа, храна и опрема – овие приоритети според старешината во...
18.08.2017 - 18:27
Шеесет и петгодишната Трајанка Кадри претстојната зима ќе ја дочека со дрва за огрев, но и со ново броило за струја. По објавувањето на сторијата на...
18.08.2017 - 18:04
Со второто усогласување на пензиите за периодот од 1 јули до крајот на оваа тековна година најниската пензија ќе се зголеми за 180 денари а...