30.05.2013 - 17:41
Граѓаните на Скопје не сакаат барокот да го проголта главниот град. Дел од јавноста порачува дека менувањето и на фасадата на Градскиот трговски...
30.05.2013 - 17:33
Сеуште не помина целосно низ собраниските филтри, а сепак Законот за прекин на бременоста ги раздвои парламентарките.  Абортусот - мегдан  ...
30.05.2013 - 17:26
Проблемот меѓу Македонија и Бугарија не е само во Софија, изјави новиот бугарски министер за надворешни работи Кристијан Вигенин.    Во...
30.05.2013 - 17:12
Дипломатско фијаско или потег со кој Иванов го спаси образот на земјата? Пропаѓањето на Самитот на претседателите на државите од регионот што...
30.05.2013 - 16:31
Директорот на Агенцијата за храна и ветеринарство Дејан Рунтевски учествува на Генералната седница на Светското собрание на делегатите на Светската...
30.05.2013 - 16:25
Пратеничката Ана Павлова - Даневска доби јавна опомена од Државната комисија за спречување корупција поради судир на интереси, бидејќи истовремено...
30.05.2013 - 15:55
Избувна пожар кај штипкото село Драгоево.   Гори во месноста Чакале во близина на поранешниот „Ловечки дом“. Огнената стихија зафати пет...
30.05.2013 - 14:57
Вклученост на сите и отворен дијалог меѓу земјите во регионот, е пораката која денеска од Охрид ја упатија учесниците на 5. состанок на Регионалниот...