14.05.2013 - 14:46
„Првата успешна инвестиција на градоначалникот“.    Ова иронично го напишале станарите од зградите на главната улица во Велес и го...
14.05.2013 - 14:10
Најдобрите студенти по енергетика, машинство, рударство и екологија од техничките факултети во Скопје и Штип ќе добијат стипендии од државната...
14.05.2013 - 13:17
Министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски, денеска е избран за претседавач на Светскиот телекомуникациско-политички форум...
14.05.2013 - 12:23
Работодавачите кои бараат вработени преку огласи, често не наведуваат свое име или име на фирмата, но нагласуваат на која возраст и кој пол треба да...
14.05.2013 - 12:07
Република Македонија и Азербејџан постојано ја унапредуваат меѓусебната соработка не само на политички, туку и на еконоски план и културен план,...
14.05.2013 - 11:12
Во наредните десет дена се очекува затоплување на времето, покажува временската прогноза за наредниот период.   Од дневна температура од 24...
14.05.2013 - 11:07
Познат скопски криминалец кој во последниве месец дена извршил две разбојништва во клубот за игри на среќа „Мастер бет“ во скопско Влае е уапсен,...
14.05.2013 - 10:53
Врховниот суд ја потврди пет годишната затворска казна за Љубе Бошкоски дознава 24 Вести.   Официјално, Врховниот суд ги запечати петте години...