23.03.2017 - 13:19
Москва се надева дека западните земји ја сфаќаат опасноста од обидите за дестабилизација на ситуацијата во Македонија, изјави денеска  рускиот...
23.03.2017 - 13:07
Специјалното јавно обвинителство најави дека во текот на наредните денови ќе поднесат обвинителен акт за предметот познат како „Транспортер“ во кој...
23.03.2017 - 12:55
Синдикатот на Југохром последен пат бара средба со техничкиот премиер Емил Димитриев. Во спротивно најавија ќе протест. Бараат средбата да се одржи...
23.03.2017 - 12:52
Пратениците на СДСМ немаат апсолутно никакво право да говорат и да обвинуваат за кочење и блокирање на парламентарни процедури во Собранието ,...
23.03.2017 - 12:26
Дел од медиумите ја напуштија прес - конференцијата на Специјалното јавно обвинителство незадоволни од начинот на кој ова Обвинителство ги води...
23.03.2017 - 11:32
Ниту еден медиум не е под истрага на Специјалното јавно обвинителство, изјави обвинителката Ленче Ристоска пред да почен да одговара на новинарски...
23.03.2017 - 11:09
Специјалното јавно обвинителство отвори четири нови истраги против четири лица за финансиски криминал. Новата истрага се однесува на времето од 2008-...
23.03.2017 - 10:04
СДСМ денеска апелира пратениците од ВМРО-ДПМНЕ да не ги кочат парламентарните процедури и согласно Деловникот за работа на Собранието, побрзо да се...