23.02.2017 - 22:24
Соопштение од средбата испратија и од ВМРО-ДПМНЕ. На средбата со британскиот министер за Европа и Америка, Сер Алан Данкан и амбасадорот на Велика...
23.02.2017 - 18:29
Билатерални консултаци помеѓу Македонија и НАТО за напредокот на одбранбените подготовки на земјава за интеграција во Алијансата. Македонија досега е...
23.02.2017 - 18:26
Лидерот на СДСМ, Зоран Заев денеска не дојде во судот на закажаното рочиште за случајот „Поткуп“. одбраната на судот му презентираше известување дека...
23.02.2017 - 18:23
„Нема плата, нема мир“ - новинарите од трите весници на Медиа Принт Македонија го продолжуваат штрајкот. Тие денеска го радикализираа бојкотот на...
23.02.2017 - 17:41
Британскиот министер за Европа и Америка, Сер Алан Данкан денеска е во посета на Македонија. Во рамките на неговата посета тој се среќава со...
23.02.2017 - 17:36
Откако стана се поизвесно формирањето на новата влада предводена од СДСМ, за кое и денеска Зоран Заев потврди дека потписите се обезбедени, останува...
23.02.2017 - 17:20
Зоран Заев ја најави новата Влада за десет до 15 дена, Али Ахемти утре допрва ќе решава дали ДУИ ќе влезе во неа или, пак ќе остане во опозиција и ќе...
23.02.2017 - 16:46
Полицијата потврди- првиот сосед Јосип Кузмановски од Куманово е монструмот кој за 3200 денари и мобилен телефон ѝ пресудил на охриѓанката, па отишол...