17.08.2017 - 17:15
Полни раце работа ќе има новиот јавен обвинител откако ќе дојде на местото на Зврлевски. Обвинителни акти за истрагите на Специјалното јавно...
17.08.2017 - 15:38
Пратениците попладнево со 64 гласа „за“, ниту еден „против“ и „воздржани“ гласаа за разрешување на државниот јавен обвинител, Марко Зврлевски. За...
17.08.2017 - 15:06
Судскиот совет донесе одлука да им го одземе судскиот имунитет на петмината судии од управниот суд обвинети во „Титаник 2“, предметот кој го води СЈО...
17.08.2017 - 15:03
Судскиот совет донесе одлука да им го одземе судскиот имунитет на петмината судии од управниот суд обвинети во „Титаник 2“, предметот кој го води СЈО...
17.08.2017 - 15:00
Судскиот совет донесе одлука да им го одземе судскиот имунитет на петмината судии од управниот суд обвинети во „Титаник 2“, предметот кој го води СЈО...
17.08.2017 - 14:32
Во недела валандовчани излегуваат на референдум кој ќе биде  четвртиот во југоистокот откако Гевгелија, Дојран  и Богданци се изјаснија...
17.08.2017 - 13:42
Вицепремиерот за европски прашања Бујар Османи, во рамки на посетата на Германија, оствари и поединечни средби со директорот на Директоратот за...
17.08.2017 - 13:30
Со интонација на државната химна беше отворена воената изложба по повод 25 години од основањето на македонската армија. Во наредните 5 дена во...