Мој термин - 11.01.2017

Тема: ДУИ: Влада со Груевски, влада со Заев, проширена влада, нови избори или опозиција

See video

Емисии

25.02.2017 - 17:34
25.02.2017 - 13:03
24.02.2017 - 22:16
Најави за немири, судири, повици за војна - и се тоа зошто некој друг, а не владеачката партија ќе прави влада... Колку се опасни овие појави во македонското мултиетничко општество. Ќе се жртвуваат ли обичните граѓани за да заштитат лични интереси на неколку моќници… Гости: Универзитетските професори Ферид Мухиќ и Гордана Поп Симонова.
24.02.2017 - 22:13
Тема: Црквата да не се меша во политиката