Патот до успехот со Дино Мерлин, втор дел

Ја продолжуваме приказната со босанската ѕвезда Дино Мерлин. Разговор на едно поинакво ниво. Како гледа на времето зад себе и една интересена дефиниција за носталгијата. Кој рече дека крушата под круша паѓа.

See video

Емисии

23.11.2017 - 14:45
Гостинка: Емилија Славковска
23.11.2017 - 14:41
Гостин: Милорад Миленковски
23.11.2017 - 14:33
Гостинка: Татјана Димовска Атанасова
23.11.2017 - 14:32
Доц. др. Македонка Радуловиќ - Институт за семејни студии