30.09.2012 - 15:48
Јужнокрејската електронска компанија „Самсунг“ најави дека ќе ги отстрани пропистите со сигурноста на меморијата на нивните модели „Галакси С3“....
30.09.2012 - 12:38
Во Париз е отворен Светскиот салон на автомобили, кој е пропратен со протести на вработените во автомобилската индустрија поради загорзеноста на...
28.09.2012 - 10:22
Извршниот директор на „Интел“, Пол Отелини го критикуаше „Виндоус 8“, наведувајќи дека овој оперативен систем има недостатоци кои нема да бидат...
28.09.2012 - 09:57
Pornoogle, е новиот пребарувач наменет само за пребарување на порнографија. Зад Pornoogle стојат луѓе од ICM Регистри кои се заслужни за развивањето...
28.09.2012 - 08:25
Причината за раздорот меѓу Епл и Гугл е тоа што Гугл не му дозволил на Епл во постоечките мапи да вклучи гласовна навигација, изјави Џон Пачковски од...
27.09.2012 - 11:52
Најпознатиот интернет-пребарувач Google денеска прославува 14 години од своето постоење.   Идејата за пребарувач датира од 1997 година кога...
27.09.2012 - 10:12
Гугл спаѓа меѓу најпосаканите компании за работа, но судејќи според прашањата на тестот за нови кандидати за рбота тешко се стигнува до тоа работно...
26.09.2012 - 12:25
Нокиа конечно ја промовираше новата Аша тач линија на телефони. Станува збор за моделите на смартфони „Аша 308“ и „Аша 309“, чии квалификации...