Емисии

25.05.2017 - 15:14
Гостин: Анастазија Стојкоска
25.05.2017 - 15:13
Гостин: Ангел Димитриевски од Центар за социјални иницијативи „Надеж“
25.05.2017 - 15:10
Гости: Габриела Мицевска, програма за зголемување на пазарна вработливост и Иван Јовановски, генерален менаџер на првиот сертифициран центар за органска и здрава храна во Македонија
24.05.2017 - 19:55
Контурите на идната влада се поставени, мандатарот Заев до крајот на неделава, ќе ги промовира идните министри. Се очекува во текот на идната седница, спикерот Џафери да закаже седница на која ќе се избере новата влада. Груевски како да не може да се помири со фактот дека повеќе не е дел од извршината власт
24.05.2017 - 17:40
Тема: При толку многу дебати за јазиците, дали сме доволно писмени да ги чествуваме Свети Кирил и Методиј
24.05.2017 - 16:07
Тема: Аритмии Гостин: д-р Антонио Антовски-ссци. кардиолог
24.05.2017 - 15:44
Гости: Проф. д-р Мито Спасевски и проф. д-р Елизабета Бандиловска
24.05.2017 - 15:39
Гостин: Проф. д-р Маја Јакимовска - Тошиќ, Институт за македонска литература
24.05.2017 - 15:38
Гостин: Д-р Сања Николова, спец. оториноларинголог
23.05.2017 - 22:28
Изградба на автопатишта - со кинески кредити. Државата оштетена за 155 милиони евра. Како преку градежниот сектор најлесно се перат пари? Македонија заостанува со изградбата на патната и железничка инфраструктура, гасификацијата само на хартија - ќе станат инфраструктурните проекти вистински приоритет? За траекторијата на парите и потребите на стопанството, во 24 анализа дебатираат: Неби Хоџа, Стопанска комора на северозападна Македонија, Вулнет Палоши, универзитетски професор и Благој Бочварски од СДСМ.
23.05.2017 - 21:02
Тема: Дијагноза и третман на остеопороза. Гостин: прим. д-р Иванка Стефановска-спец. ортопед
23.05.2017 - 20:47
Тема: Меѓународен ден на Власите, унапредување на човековите права