Емисии

23.05.2017 - 20:47
Тема: Меѓународен ден на Власите, унапредување на човековите права
23.05.2017 - 19:06
Тема: Ќе има ли одговорност за пратениците што ги отворија вратите во Собранието?
23.05.2017 - 17:16
Тема: Тепачите од Собрание, каејќисе признаа дека се виновни - добија условни казни
23.05.2017 - 14:32
Гостин: Елена Петровска, менаџер на „Сигурна куќа“
23.05.2017 - 14:30
Гостин: Дино Имери, пијанист
23.05.2017 - 14:28
Гости: Д-р Дениз Озген и Селма Ахмет од Санте Плус хоспитал
22.05.2017 - 22:17
Прв случај на Специјалното јавно обвинителство за перење пари - почнува и завршува со партискиот врв. Има ли економски криминал во мега проектот за изградба на автопатите? Обвинителите на Специјалното јавно обвинителство бараат продолжување на мандатот. Во 24 Тренд - Анализа гостуваат Звонко Давидовиќ, адвокат, поранешната министерка за правда Мери Младеновска, професорката Силвана Мојсовска и Ѓулистана Марковска, поранешен пратеник на ВМРО-ДПМНЕ.
22.05.2017 - 22:00
Гостин: Горан Богоевски - Macedonian Bike riders
22.05.2017 - 22:00
Гостин: Мирјана Стојановска-Јовановска - психолог
22.05.2017 - 20:49
Втор дел со иконата на Црвена Звезда... Да се знае кој бил прв... За соиграчите од Македонија... Во Патот до успехот, евоцираме спомени со легендарниот Драган Џаjиќ.
22.05.2017 - 20:46
Тема: СЈО со три нови „Т“ - поранешниот премиер и лидерот на ВМРО-ДПМНЕ формирал група за перење на пари
22.05.2017 - 18:23
Тема: СЈО со три нови „Т“ - поранешниот премиер и лидерот на ВМРО-ДПМНЕ формирал група за перење на пари