Емисии

19.02.2018 - 20:09
Тема: Новата Агенција надлежна за следење на комуникации „ОТА“ е како новороденче кое се раѓа со срцева мана
19.02.2018 - 19:14
Тема: Акни во пубертет Гостин: д-р Искра Петровска Шешова-спец. дерматолог.
19.02.2018 - 15:02
Тема 1: Дали умеете да простувате? Кој политичар треба најмногу да бара прошка од граѓаните? Тема 2: Децата и интернетот - колку секорисни, а колку штетни мобилните, таблетите и компјутерите?
19.02.2018 - 15:01
Тема 1: Дали умеете да простувате? Кој политичар треба најмногу да бара прошка од граѓаните? Тема 2: Децата и интернетот - колку секорисни, а колку штетни мобилните, таблетите и компјутерите?
19.02.2018 - 11:39
Гостин: Прим. Др. Јован Мирчевски - абдоминален хирург
19.02.2018 - 11:26
Гости: Цветанка Макаровска - Претседател на Федерација на лизгачки спортови на Македонија, Јана Куковска и Моника Макаровска
19.02.2018 - 11:20
Гостинка: Илина Ведран - тренер за личен развој
18.02.2018 - 21:44
Стартува договорот со Бугарија, дали замолчеа критичарите во двете земји? Зошто е реобновен отпорот во Софија кон името Горна или Северна Македонија? Недела на искушенија за судиите, ќе падне ли Вангеловски и заштитниците на масовниот грабеж? Заробени судии. Дали Груевски ќе се соочи со своите делители на правдите? Серијал околу јазичната поларизација во Македонија.
18.02.2018 - 21:43
Стартува договорот со Бугарија, дали замолчеа критичарите во двете земји? Зошто е реобновен отпорот во Софија кон името Горна или Северна Македонија? Недела на искушенија за судиите, ќе падне ли Вангеловски и заштитниците на масовниот грабеж? Заробени судии. Дали Груевски ќе се соочи со своите делители на правдите? Серијал околу јазичната поларизација во Македонија.
17.02.2018 - 03:08
Превирања во пливачката федерација на Македонија. Александар Маленко тврди дека е легитимен претседател, но не и Агенцијата за млади и спорт која го смета нивното Собрание за нелегитимно, исто како и Инцијативниот одбор кои бараат одржување на вонредно собрание. Како пливањето да го вратиме на пиедесталот во Македонија? Дебата со Александар Маленко, Томи Стефановски, Владимир Пејковски од една и Александар Маниќ и Марјан Соколовски од друга страна.
16.02.2018 - 20:22
Тема: Дали би има дале прочка на нашите политичари затоа што ви погрешиле?
16.02.2018 - 18:42
Тема: Рахман од ММФ: Македонија да ја зголеми старосната граница за пензионирање за да ја покрие дупката во пензискиот фонд