Емисии

17.10.2017 - 03:10
Нови бои на политичката мапа. СДСМ извојува победа на локалните избори. Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, вели „Изборите не се завршени“. Дали почетокот на новиот политички контекст, ќе значи крај за персонални политички кариери? Ќе има ли одговорност за изборниот пораз во редовите на опозицијата? Во Тренд анализа, дебатираат, аналитичарот Сашо Ордановски и професорите Татјана Стојановска-Иванова и Самоил Малчевски.
16.10.2017 - 23:02
Тема: 36-ти Скопски џез фестивал 19-22 октомври 2017 Гостин: Оливер Белопета
16.10.2017 - 23:00
Тема: Пресврт во локалната политика во Македонија. СДСМ ги замени ВМРО-ДПМНЕ
16.10.2017 - 18:59
Тема: Пресврт во локалната политика во Македонија. СДСМ ги замени ВМРО-ДПМНЕ
16.10.2017 - 18:57
Тема: „Заболувања на 'рбетот" Гости: д-р Благоја Ѓорѓиески-спец. физијатар и Горан Саневски-дипл. физиотерапевт.
16.10.2017 - 15:57
Гости: Предраг Икономовски - гитарист и Трајко Симоновски - Бас гитара
16.10.2017 - 15:55
Гостин: Тони Станковски
16.10.2017 - 15:53
Гостин: Др. Магдалена Поповска - радиолог
13.10.2017 - 22:45
Тема: Изборна обложувалница
13.10.2017 - 22:45
Тема: Кандидат(к)ите за градоначалници „во заштита“ на жените - жртви од семејно насилство Гостин: Елена Димушевска, извршна директорка на „Глас против насилство“
13.10.2017 - 19:00
Тема: Изборна обложувалница
13.10.2017 - 18:58
Тема: Дијабетична Ретинопатија Гостин: д-р Наташа Гинева-спец. офталмолог