Емисии

15.02.2017 - 22:36
Играта на нерви се чини нема крај - Али Ахмети е на потег, но тој никако да го направи... Бараниот пакет го доби, во него никој официјално не кажува што има, но според јавните прозивки меѓу високи функционери не тоа што го очекуваат дел од сопартијците на Али Ахмети... Потпретседателската тројка не крие дека за нив решението е коалиција со СДСМ, дел од избраните пратеници пак јавно им порачаа ако не избоксуваат целосна еднаквост да не се шетаат по штабови... Додека ДУИ најавува состаноко кој ќе трае и трае, државата во заложништво на нивната одлука... Колку калкулацијата на Ахмети и кавгите во Мала Речица се договорено сценарио за нови избори, зошто би го направиле тоа кога на глава им висат анкети кои не се во нивна полза, зошто се плаши Ахемти да пресече... Дебатираат универзитетските професори Ненад Марковиќ и Ќашив Бакиу и колумнистот Тодор Пендаров.
15.02.2017 - 19:41
Тема: Јанева: СЈО го гони криминалот во власта, судот прави опструкции
15.02.2017 - 19:40
Тема: Менопауза. Гостин: д-р Владимир Трајковски-спец. гинеколог акушер.
15.02.2017 - 14:59
15.02.2017 - 14:56
15.02.2017 - 14:54
Гости: проф Др. Методи Чепреганов - невропсихијатар и проф. Др. Миодраг Врчаковски - неврорадиолог
15.02.2017 - 14:50
Гостин: адвокат Тања Чачарова - Илиевска
15.02.2017 - 01:28
Тема: Наместо Ахмети потпретседатеската тројка на ДУИ кај Села. Ќе има ли договор?
14.02.2017 - 22:12
Во 1991 прогласивме независност... Македонија беше предводена од експертска влада... Во виорот на југословенската војна - бевме прогласени за оаза на мирот. 26 години подоцна... Македонија од држава која го предводеше Западен Балкан на патот кон Европската Унија, стана земја која заостанува зад сите во регионот... Македонија денес е во длабока политичка криза... Излезни решенија предлагаат министрите во првата влада - Трајан Гоцевски и Илијаз Сабриу.
14.02.2017 - 17:37
Тема: СЈО го затвори случајот „Пуч“, зошто Советот на обвинители го бара обвинението за предметот?
14.02.2017 - 16:31
Гости: Раде и Зора Магденоски
14.02.2017 - 16:07
Тема: Третман на бемки Гостин: д-р Силвија Дума, дерматолог