Во тек - Прв дел - Тема: Поради убиството на Ивановиќ, Србија ги прекинува преговорите со Косово - како ќе влијае оваа ситуација врз регионот?

See video

Емисии

23.02.2018 - 14:55
Тема 1: УПОЗ предлага да се оди во пензија на 57 и 59 години, бенефицираниот стаж е под лупа Тема 2: Реакции за Ќосето - ТМРО бара тргње на двоглавиот орел на УЧК во Чаир Тема 3: Куманово е регионален центар без репрезентативен хотел и транзитни туристи го одминуваат
23.02.2018 - 11:30
Гостинка: Дани Димитровска
23.02.2018 - 11:29
Гостин: Иван Манасковски - режисер
23.02.2018 - 11:14
Гостин: Влатко Стефановски