Во тек... втор дел 14.02.2018

Теми: 1-Св. Трифун или Св. Валентајн? 2-Дали и колку ги познаваме нашите празници пред да прифатиме празник од друга вера и нација? 3-Експерти на Светска Банка ќе бараат решение за спас на Државниот пензиски фонд

See video

Емисии

21.03.2018 - 18:38
Тема: Нови истраги на СЈО - „Актор“, „Моќник“ и „Попис“, Груевски и Ахмети осомничени за пописот од 2011-та
21.03.2018 - 16:29
Тема: Инфекции во бременост Гостин: д-р Владимир Трајковски-спец. гинеколог акушер во Newborn Clinic
21.03.2018 - 15:16
Во тек...- Втор дел
21.03.2018 - 15:14
Тема 1: Министерот за правда поднесе остаква поради разнишаната доверба во судството Тема 2: Мицковски и ВМРО-ДПМНЕ бараат да се повлече Законот за јазици