Во тек... втор дел 14.02.2018

Теми: 1-Св. Трифун или Св. Валентајн? 2-Дали и колку ги познаваме нашите празници пред да прифатиме празник од друга вера и нација? 3-Експерти на Светска Банка ќе бараат решение за спас на Државниот пензиски фонд

See video

Емисии

20.03.2018 - 18:29
Тема: Русија ја преудпреди Македонија за негативните последици од придружувањето во НАТО
20.03.2018 - 18:07
Тема: Алергии кај деца Гостин: проф. д-р Марија Христова-детски пулмолог алерголог
20.03.2018 - 11:55
Гостинка: Др. Наташа Башуровска Маринческа - Специјалист по интерна медицина, Поликлиника „Зегин“
20.03.2018 - 11:54
Гости: Сеида Бегановиќ и Добрин Коцев - поети