18.09.2012 - 15:10
Барајќи идеална локација за снимање филм, режисерот Крис Тенги отишол во австралиската дивина. Во Алис Спрингс налетал на еден од најретките природни...
18.09.2012 - 14:02
На ревија во Киев прикажан најскапиот  фустан на светот. Долгиот црн вечерен фустан, кој е украсен со 50 црни дијаманти од два карати, чини 4,3...
18.09.2012 - 13:35
Францускиот суд издаде наредба издавачот на магазинот Клосер да ги предаде сите дигитални копии од топлес фотографиите на војвотката од Кембриџ и...
18.09.2012 - 12:39
Првата трансплантација на матка од мајка на ќерка во светот е извршена од страна на шведски истражувачки тим во Гетеборг.   Операцијата е...
18.09.2012 - 11:37
23 годишниот Американец Тејлор Морис замалку ќе го загубел животот во експлозија во Авганистан каде бил војник. Додека бил на операција во Кандахар...
17.09.2012 - 20:15
Во Сибир е откриено најголемо наоѓалиште со дијаманти кое е богато со резерви за следните 3.000 години.   Наоѓалиштето, кое се наоѓа на...
17.09.2012 - 10:43
Мачор тајно се воврел во коферот на својата сопственичка и отпатувал со неа на Флорида. Еднаш годишно Етел Мејз со авион патува на Флорида, а за тоа...
17.09.2012 - 09:59
Во последно време се поголем број професионални и аматерски филмски работници се интересираат за темата стареење. Неодамна, Американецот Ноа...