13.08.2012 - 10:18
Американскиот актер Стивен Сигал се појави на натпревар во боречки вештини во туристичкиот град Сочи, каде доби место за седење до рускиот...
13.08.2012 - 09:08
Ниеден претседател во поновата француска историја немал проблем со објавувањето на фотографии од нивните одмори.    Но за се има прв пат....
13.08.2012 - 08:23
Припадниците на обезбедувањето на аеродромот во Рим не знаеле што ги снашло, кога еден пијан патник ги одминал, ја јавнал лентата за багаж и потоа...
11.08.2012 - 18:44
Завршната свеченост што е предвидена за затворањето на лондонските Олимписки игри е најавена како шоу посветено на британската музика, од...
11.08.2012 - 15:29
Тројцата мажи, кои дошле во една болница во Плермо со желба да го видат "своето" штотуку родено бебе од млада сицилијка, предизвикале узбуна во...
11.08.2012 - 12:54
Кери од Колорадо Спринг ја пие својата урина како вода. Таа со урина си ги мие забите и устата, и ако успее да собере доволно тогаш се бања во неа....
11.08.2012 - 11:28
Еден Британец, во извлекувањето на лотаријата „Еуро Милионс“ освои рекордни 190 милиони евра, вредност што е еднаква на 4,5 тони злато. Овој среќник...
11.08.2012 - 11:22
Вечерта во недела спроти понеделник се најавува „паѓање“ на метеорски дожд над Скопје.   Од Скопското астрономско друштво велат дека се работи...