12.02.2017 - 16:05
Најмладата британска добитничка на џекпот на „Еуромилионс“ Џејн Паркс одлучи да ја тужи лотаријата бидејќи освоената награда и го уништила животот....
11.02.2017 - 17:22
Бременоста уште се нарекува поинаква состојба, а оваа состојба остава последици на мозокот на жената, утврди една студија. Мајчинството ја менува...
10.02.2017 - 20:03
Том и Џери се ликови со кои пораснаа многу генерации, а и за кои не постои ниту еден љубител кој не слушнал за нив. Авантурите на славниот мачор Том...
10.02.2017 - 10:43
Компанијата „Монделез“, која ги произведува чоколадите „Милка“, бара професионален дегустатор на чоколади. Работните обврски, според огласот, е да се...
08.02.2017 - 11:43
Гејл Мекормик која за себе вели дека е демократ била разочарана откако нејзиниот сопруг еден ден за време на ручекот и рекол дека ќе гласа за Доналд...
08.02.2017 - 10:36
Аља Илинична од рускиот град Рјазањ има 89 години и официјално е најстариот хирург на светот. И по повеќе од 10.000 операции, оваа бабичка нема...
07.02.2017 - 11:36
Популарниот пар од серијата која на Телевизија 24 Ве смее до солзи, започнува водителска кариера. Андрија и Анѓелка ќе и прават друштво на позната...
06.02.2017 - 11:25
Девојка од Русија на слободните мажи им ги загрева креветите и така остварува дополнителни средства, пишува „Одити Сентер“. Викторија Ивачјова (21)...