Телевизија 24

Ударни вести

Економија

Најнови вести


Од денеска официјално ќе има решение за парното греење на скопјани до крајот на грејната сезона. ЕСМ ги превзема БЕГ и Топлана Скопје Север, откако вчера Владата го одобри текстот за Договорот за деловно-техничка сора...

Свет

Најнови вести


Бугарија е суверена држава и ние одамна го направивме нашиот избор со тоа што станавме членка на НАТО. Ова го истакна премиерот Кирил Петков од собраниската говорница, откако ГЕРБ побара во парламентот да бидат сослуш...

Ви го претставуваме нашиот 24h тим! Прочитајте повеќе информации за нас!

За Нас

Слобода на медиуми

Најнови вести


Од тв Алфа велат дека станува збор за редовна реорганизација во фирмата.

Според нив заминувањето на 6 те работници е согласно ситематизацијата, со адекватна програма за исплата на сите потребни отпремнини согл...


Во окупирана Франција; Лебрак води војна меѓу две ривалски банди, но девојката која му се допаѓа, која е Еврејка, е во опасност да биде откриена од локалните нацистички симпатизери. Лебрац и селото сега мора да одгово...


Животот на Екатерина Втора е една неверојатна сага, чија живописна биографија содржи многу интересни детали.

Екатерина Втора е ќерка на осиромашен пруски кнез, која се мажи за идниот руски цар, Петар Трети, но...