Новинар: Биљана Секуловска

24 анализа - Ќе влезе ли Алијанса во Владата?

Наум Стоилковски од ВМРО-ДПМНЕ, Моника Зајкова претседателката на ЛДП и Перо Костадинов потпретседателот на СДС.

Петровска: Нема потреба од никакви стражи на гробот на Гоце Делчев

Нема услови и нема потреба од организација на т.н херојска стража на гробот на Гоце Делчев, институциите ќе си ја завршат вели за Аргумент плус министерката за ...

25 минути - Владата не ги почитува сопствените одлуки за екологија  

Одлуките на влада за заштита на човековата средина не се почитуваат дури и самата влада ги игнорира, како и други институции, дури и самото министерство за ...

„25 минути“: Владата не ги почитува сопствените одлуки за екологија  

Одлуките на влада за заштита на човековата средина не се почитуваат дури и самата влада ги игнорира, како и  други институции, дури и самото министерство за ...

Аргумент плус - Отворањето на Уставот, да или не?

Отворањето на уставот и дали државата ќе има корист од тоа или не, беше тема и во емисијата Аргумент плус каде гости беа политиколозите Артан Садику и Славчо ...

24 анализа - Како ќе одговори Македонија на најновите провокации од Бугарија?

Гости се Исмет Рамадани советникот на претседателот, Миле Талески пратеникот од СДСМ и Бране Петрушевски пратеник од ВМРО-ДПМНЕ.

Аргумент плус - Има ли начин да се надмине ситуцијата со загадувањето?

Загадувањето на амбиенталниот воздух како причина за илјадници заболени и смртни случаи. Има ли начин да се надмине ваквата ситуација? На оваа тема со повеќе ...

25 минути - информативен магазин