25 минути - 9.1.2022
Foto

25 минути - 9.1.2022

Омикрон мутацијата се шири неверојатно брзо, а последиците допрва ќе се анализираат. Но, она што е исклучително важно е вакцинацијата, која го намалува не само ширењето на корона вирусот, туку и фаталноста од хоспитализација, вели др. Злате Мехмедовиќ супспецијалист пулмолог за емисијата 25 минути

Што не очекува 2022 г.- економска, енергетска криџа, продолжување на пандемијата. Гости се проф. Константин Димитров од Машински факултет, др. Злате Мехмедовиќ супспецијалист пулмолог и Мартин Демировски од Брисел за стратегијата на ЕУ во новата година.

0 Коментари

Остави коментари