25 минути - Нови тарифи за струја

Новите тарифи за струја кои подразбираат цени зависно од трошењето се уште се анализираат, додека граѓаните уште повеќе осиромашуваат. Има ли излез? Советникот на премиерот Ковачевски Ангел Чаушевски и професорот Константин Димитровски за емисијата 25 минути излегуваат со решенија,