Ангеловски за ТВ 24: МВР е постојано на терен
Foto

Ангеловски за ТВ 24: МВР е постојано на терен

Припадниците на МВР постојано се на терен и ги санкционираат сите прекршоци, но одговорност имаат и граѓаните, вели портпаролот на министерството за внатрешни работи, Тони Ангеловски.

0 Коментари

Остави коментари