Црни рекорди: Возел со 320 километри на час на македонски автопат
Foto

Црни рекорди: Возел со 320 километри на час на македонски автопат

Македонските возачи ги уриваат црните рекорди бидејќи деновиве радарите на сообраќајната полиција на автопат регистрирале брзина од 320 километри на час, а исто така, надминат е рекордот кај оние кои седнуваат пијани зад волан, па кај возач измерени се 3,74 промили алкохол.

Така пораката е - не возете брзо и не пијте додека возите за да не зажалите вие, но и некој невин учесник во собраќајот.

0 Коментари

Остави коментари