Дали на Македонија сериозно и се заканува делта сојот?
Foto

Дали на Македонија сериозно и се заканува делта сојот?

Гости беа доктор Злате Мехмедовиќ од Здравствен дом на Скопје, д-р Горјан Милановски од Институтот за имунологија и д-р Игор Николов од Клиниката за нфрологија.

0 Коментари

Остави коментари