Емисијата „Патот до успехот” продолжува со емитување на нови епизоди
Foto

Емисијата „Патот до успехот” продолжува со емитување на нови епизоди

Во услови на новото нормално, емисијата „Патот до успехот” повторно со нови епизоди се враќа на малите екрани. 

Во понеделеник, со почеток од 22:45 часот, гледачите премиерно ќе можат да ја погледнат првата епизодата со исткнатиот професор и доктор Никола Софијанов.

Патот до успехот можете да ја погледнете и репризно во сабота со почеток од 19:00 часот.

0 Коментари

Остави коментари