Филмскиот фестивал Киненова на тв 24
Foto

Филмскиот фестивал Киненова на тв 24

Наскоро на тв 24 ретроспектива на наградените филмови на филмскиот фестивал Киненова.
 
- ГЛОРИ / GLORY by Petar Valchanov and Kristina Grozeva - Bulgaria, 2016
 
- АЛЕКСИ / ALEKSI by Barbara Vekaric - Croatia, 2019
 
- БЕЗ ДАТУМ И ПОТПИС / NO DATE, NO SIGNATURE by Vahid Jalilvand - Iran 2017
 
- РЕТАБЛО / RETABLO by Alvaro Delgado Aparicio – Peru, Germany 2017
 
- ПАТОТ ДО ЛА ПАЗ / ROAD TO LA PAZ by Francisco Varone, Argentina 2015
 
- ПРАСЕТО / PIG by Drago Sholev – Bulgaria, 2019
 
- МАЖИТЕ НА ПЛАЧАТ / MEN DON`T CRY by Alen Drljevic / Bosnia and Hercegovina, 2017.
 
Целосниот распоред со датум и час за секој филм ќе биде објавен нaскоро.
 
Гледајте КинеНова од дома, на Телевизија 24!
 

0 Коментари

Остави коментари