Гир: Европската комисија очекува рамка за отварање на пристапните преговории со ЕУ до крајот на годината
Foto

Гир: Европската комисија очекува рамка за отварање на пристапните преговории со ЕУ до крајот на годината

0 Коментари

Остави коментари