Гостување на Гоце Стевковски - претседател на Здружение на џез музичари
Foto

Гостување на Гоце Стевковски - претседател на Здружение на џез музичари

„Денес сè е околу џезот“ – ќе воскликнат од Здружението на џез музичарите и слободните уметници – Македонија (ЗЏМ). Но, што е со предизвиците во текот на пандемијата? Како се справува(ат) тие со оваа ситуација? Какви се нивните реакции за конкурсот на министерството за култура, но и за стопирањето на исплатите? За овие теми разговараме со Гоце Стевковски од ЗЏМ.

0 Коментари

Остави коментари