Гостување на кандидатите за градоначалник на општина Бутел
Foto

Гостување на кандидатите за градоначалник на општина Бутел

-Велимир Смилевски - СДСМ

-Дарко Костовски - ВМРО-ДПМНЕ

0 Коментари

Остави коментари