Гостување на кандидатите за градоначалник на општина Центар
Foto

Гостување на кандидатите за градоначалник на општина Центар

Гости:

Антони Новотни, движење „Одлучно за промени“ на ЛДП и ДОМ

Наташа Котлар Трајкова, ВМРО-ДПМНЕ и коалиција „Обнова на Македонија“

Горан Герасимовски, коалција „Најдоброто за мојата општина“, предводена од СДСМ

Андреа Јанков, Левица

Гога Поп Георгиевски, „Твоја партија“

0 Коментари

Остави коментари