Гостување на кандидатите за градоначалник на општина Лозово
Foto

Гостување на кандидатите за градоначалник на општина Лозово

Бошко Цветковски - ВМРО-ДПМНЕ, Ацо Велковски - СДСМ и Јордан Павлов - група избирачи.

0 Коментари

Остави коментари