Грчев: Предлог законот за дивоградби стимулира криминал
Foto

Грчев: Предлог законот за дивоградби стимулира криминал

Предлог законското решени за легалазација на дивоградби ги штити интересите на градоначалниците и државата, а не на граѓаните. Архитектот Мирослав Грчев смета дека овој предлог закон го нарушува уставниот поредок и стимулира создавање кривични дела и понатаму. Овој закон за градежништвото е полош од вируси што нарушуваат цели системи.

0 Коментари

Остави коментари