Инспекцискиот совет најави зголемен инспекциски надзор за време на празниците - дали ќе помогне?
Foto

Инспекцискиот совет најави зголемен инспекциски надзор за време на празниците - дали ќе помогне?

0 Коментари

Остави коментари