Исчезна младата Наташа Николова од Кочани
Foto

Исчезна младата Наташа Николова од Кочани

Се бара помош преку социјалните мрежи. Се бара млада девојка од кочанско која е исчезната. Објавени се и податоци кога за последен пат е видена девојката. 

„Исчезната е Наташа Николова од Оризари, Кочани. Полицијата ја бара, последен пат е излезена од дома во 8 часот наутро. Ќе ве молам ако некој ја видел или знае нешто да се јави во полиција. Се надеваме дека е жива и здрава. Споделете“, напишала на фејсбук Нате Стоилова пред 12 часа.

Споделете ја објавата и доколку ја видите девојката пријавете во полиција, напишача Нате Стоилова.

0 Коментари

Остави коментари