Ќе останеме ли во зоната на позитивни економски раст?

Поскапувањата ги чувствуваме и оваа година ќе биде тешка. Ќе останеме ли во зоната на позитивни економски раст и едноцифрена инфлација, но со растечки задолжувања. Владата проектира пониска инфлација годинава.

Гости се универзитетскиот професор Дарко Лазаров, економистот Марјанчо Николов и новинарот Мирче Јовановски.