Кој е заслужен за успешната лидерска средба?
Foto

Кој е заслужен за успешната лидерска средба?

Во ек на пандемијата пред самиот почеток на вакцинацијата, вчера се случи и еден несекојнеден политички настан, во кој лидерите на партиите се согласија за сите точки кои беа предмет на нивните разговори. За многумина изненадување, за други не, а за трети резултат на напорите од дипломатските претставници.

Гости беа Ѓулистана Марковска, Исмет Рамадани и Зоран Димитровски

0 Коментари

Остави коментари