Колку е опасен британскиот сој?
Foto

Колку е опасен британскиот сој?

Во емисијата „отворено“ се дебатираше за процесот на вакцинација во државата, за тоа колку е опасен британскиот сој, се отвори прашањето и дали се задоцни со новите рестрективни мерки, гостуваа проф. Д-р Аспазија Софијанова, директор на Детската клиника и Александар Петличковски, директорот на Институтот за имунологија. 

0 Коментари

Остави коментари