Колку е опасен омикрон сојот по децата?
Foto

Колку е опасен омикрон сојот по децата?

Гости се лекарите Ангелчо Андоновски и Илчо Ефкоски кои ќе зборуваат за состојбата со вирусот за децата, како и за мерките во училиштата.

0 Коментари

Остави коментари