Мијалков контра Камчев Битка за врвот во ВМРО-ДПМНЕ
Foto

Мијалков контра Камчев Битка за врвот во ВМРО-ДПМНЕ

Интервјуа со холандскиот амбасадор Дирк Јан Коп, Костадин Богданов, поранешен член на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ и македонски застапник во Европскиот суд за човекови права и Тодор Стојчевски, директор на агенцијата за односи со јавност Chapter4 и докторант на факултетот за медиуми во Љубљана. ТВ колумна на универзитетскиот професор Трајче Стојанов.

0 Коментари

Остави коментари